Lundiflex

Waarom Lundiflex? profiteer maximaal van uw ruimte!

Hoe haalt u het maximale uit zo weinig mogelijk oppervlakte? Dat is de vraag die wij onszelf dagelijks stellen. Wij zien het als een prachtige sport om uw vierkante meters zo efficiënt mogelijk te benutten.

Bovendien beseffen wij ons dat geen situatie hetzelfde is. Daarom zoeken wij elke keer naar nieuwe slimme oplossingen voor de opslag, presentatie en archivering van uw documenten of objecten.

Hoe pakken wij het aan? van idee tot oplevering

Met onze eigen ontwerpafdeling, gespecialiseerd montageteam en een perfecte aftersales staan wij garant voor een flexibele houding tijdens het gehele traject. Dit stelt ons in staat om van idee tot oplevering alles feilloos op elkaar af te stemmen.

We helpen u dan ook van begin tot eind. Dat begint met de afstemming van uw wensen en dat eindigt bij het vastzetten van de laatste schroef. En ook na de montage staan wij na één telefoontje direct voor u klaar.

Ontdek meer over onze aanpak

Waarom archiveren? Alle redenen op een rijtje

  • Schep orde
  • Benut elke cm
  • Vind direct
    wat u zoekt
  • Berg alles mooi
    én veilig op
  • Voldoe aan de juridische normen

Het ontstaan van Lundiflex Van Lundia naar Lundiflex

Ondanks het feit dat Lundiflex een relatief jong bedrijf is (gestart in 1996) beschikt men toch al over een jarenlange ervaring op het gebied van archiefinrichting. Onder de vlag van Lundia werden dezelfde activiteiten uitgevoerd alleen in combinatie met de alombekende houten stellingen.

In 1995 besloot het toenmalige management om tot een splitsing te komen van de activiteiten voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. Lundiflex profileerde zich al snel tot een professionele inrichter van archiefruimtes. In 2005 is Lundiflex overgenomen door Bomefa, waardoor het nu onderdeel is geworden van de Bomefa Groep.