Lundiflex

We ontzorgen u volledigVan idee tot oplevering

Met onze eigen ontwerpafdeling, gespecialiseerd montageteam en een perfecte aftersales staan wij garant voor een flexibele houding tijdens het gehele traject. Dit stelt ons in staat om van idee tot oplevering alles feilloos op elkaar af te stemmen. Ook na de montage staan wij voor u klaar.

Alles is mogelijk!

Mochten uw situatie en wensen bijzonder specialistisch zijn, dan kunnen we zonder problemen maatwerk realiseren. Doordat we over een eigen ontwerpteam en productiefaciliteiten beschikken kunnen we in korte tijd tot het juiste resultaat en innovaties komen.

Eigen montageteam

Onze systemen worden gebruiksklaar opgeleverd door ons montageteam. De montage vindt plaats door een eigen gespecialiseerd en ervaren team, voor wie het plaatsen en aanpassen van de systemen dagelijks werk is.

Perfecte aftersales

Lundiflex levert niet alleen topproducten; ook in onze service willen we u het allerbeste bieden. We staan voor u klaar bij aanpassingen, vragen, klachten of nabestellingen. Eén telefoontje is daarvoor voldoende!

Servicecontract

Hoewel onze systemen ongevoelig zijn voor storingen, is het een goede zaak om de systemen regelmatig te controleren en na te lopen.
Periodieke controle van uw systeem voorkomt dat het systeem in de loop der jaren door het gebruik degenereert. Dit draagt bij aan de waardevastheid van uw investering met jarenlang betrouwbaar en onbezorgd gebruiksplezier als resultaat. Kleine problemen door onjuist gebruik of andere onvolkomenheden kunnen direct worden verholpen en het systeem kan desgewenst meteen worden aangepast in geval van gewijzigd gebruik. Op basis van een servicecontract kunnen wij dit voor u verzorgen. Onze monteurs komen daarbij periodiek langs om een check-up uit te voeren.

Wettelijke bepalingen

Lundiflex houdt zich samen met archiveringsprofessionals al vele jaren bezig met alle zaken die te maken hebben met de inrichting en het veilige gebruik van archiefruimtes. Daardoor zijn we perfect op de hoogte van de gebruikerswensen en de eisen zoals die bijvoorbeeld zijn vastgelegd in de Archiefwet.

Certificeringen

Ons kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO. Lundiflex beschikt over de nieuwste versies van het ISO managementsysteem ISO 9001:2008 en het milieu beheersysteem, gecertificeerd volgens ISO 14001:2004 .